Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: Νέα στοιχεία «φωτιά» για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για κεταμίνη – Τι απαντά η 33χρονη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργείται για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα και όχι μόνο. Τι διαπιστώνεται για την κεταμίνη και πως απαντάει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί…

Η άρση απορρήτου φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για τα όσα έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ η 9χρονη Τζωρτζίνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα από τα στάδια της έρευνας και αυτό αφορά τον έλεγχο στις κάρτες sim και τις κάρτες μνήμης. Τις επόμενες μέρες θα ελεγχθούν τα 8 κινητά τηλέφωνα, όπως και οι υπολογιστές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ήδη έχουν βρεθεί αναζητήσεις που χαρακτηρίζονται από τις Αρχές ύποπτες για τη διαδρομή της κεταμίνης.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022, ημέρα που συνελήφθη. Στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία. Δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη. Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έρχεται διαφήμιση από την Google για κεταμίνη. Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε για χρόνια ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ στέκεται σε αυτό. Όπως λέει οι διαφημίσεις έρχονται μίνιμουμ, 3-4 μέρες μετά από σχετική αναζήτηση. Αυτό είναι κάτι που οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στο μυαλό τους και πλέον καλούνται να διαπιστώσουν τι άλλο κρύβεται και πρέπει να βρουν. Το άτυχο κορίτσι σε κάθε περίπτωση πέθανε στις 29 του Γενάρη όταν μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα της. Οι γιατροί είχαν να περάσουν από τον θάλαμο μία ολόκληρη ώρα και ο θάνατος από κεταμίνη επήλθε το αργότερο, 20 λεπτά μετά την χορήγησή της.

Advertisement

Στις 30 Μαρτίου, ημέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα, έψαξε για κεταμίνη. Κάτι που έχει αναφέρει και η ίδια στην κατάθεσή της. Όπως είχε πει, άκουσε την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News και τότε έψαξε για την ουσία. Λίγο αργότερα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ για ανάκριση.

Οι δικηγόροι που την εκπροσωπούν τονίζουν πως τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της πελάτισσάς τους. Όπως τονίζουν η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έψαξε ποτέ ευθέως για κεταμίνη, παρά μόνο το απόγευμα που είπε από την πρώτη στιμή. Επαναλαμβάνουν πως η 33χρονη είναι αθώα καθώς όπως λένε δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ούτε με το ανεξήγητο τέλος των άλλων δύο παιδιών της.

To άρθρο Πάτρα: Νέα στοιχεία «φωτιά» για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για κεταμίνη – Τι απαντά η 33χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy