Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκαν οι Τρουίγε και Τσοκάι

Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την επικράτηση με 3-0, παρουσίασε τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Τρουιγέ και Τσοκάι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική του ενίσχυση το βράδυ της Πέμπτης (15/9), κλείνοντας τους Τρουίγε από τη Νις και Τσοκάι από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού έφτασαν στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου και αφού παρακολούθησαν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις των δυο ποδοσφαιριστών

Advertisement

Τσοκάι: “Πιστεύω ότι ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Άξιζε τη νίκη και την πήρε”.

Τρουιγιέ: “Μου άρεσε πολύ το θέαμα που είδα. Είδα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χάρηκα για τη νίκη του Παναθηναϊκού”.

Για το πώς βλέπουν τη μεταγραφή τους στον Παναθηναϊκό ως προς την καριέρα τους:

Τσοκάι: “Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή. Έγινε την τελευταία μέρα. Με είδαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ήθελαν να με πάρουν και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ελπίζω να πετύχουμε πολλές νίκες και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη φανέλα”.

Τρουιγιέ: “Για μένα ήταν γρήγορη μεταγραδφή. Όταν άκουσα γι’ αυτό τον σπουδαίο και μεγάλο σύλλογο, δεν δίστασα ούτε μια στιγμή και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Advertisement

Για τη θέση που παίζουν:

Τσοκάι: “Παίζω ως κεντρικός μέσος, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη θέση για μένα είναι ως ανασταλτικός μέσος. Τρέχω αρκετά με την μπάλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο”.

Τρουιγιέ: “Μου αρέσει να παίζω στην μεσαία γραμμή, αλλά κυρίως ως επιθετικός μέσος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκαν οι Τρουίγε και Τσοκάι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy