Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Οι Πολωνοί μιλούν για ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ντομινίκ Χλάντουν

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» το καλοκαίρι θα αναζητήσει τερματοφύλακα και ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει με τον ΠΑΟΚ να θέλει να αποκτήσει σίγουρα έναν τερματοφύλακα αφού θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Τα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να «παίζουν» με τον Πολωνό δημοσιογράφο Τόμας Βλόνταρτσικ να αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» ενδιαφέρεται για τον 26χρονο συμπατριώτη του Ντομινίκ Χλάντουν.

Ο Πολωνός αγωνίζεται στη Ζαγκλέμπιε και φέτος κατέγραψε 26 συμμετοχές, 23 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο. Παράλληλα ο Τόμας Βλόνταρτσικ είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λεχ Πόζναν.

«Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Βλόνταρτσικ στην εκπομπή Transfer Window.

Włodarczyk: Dominik Hładun na celowniku PAOK-u Saloniki, a także klubu z Francji. Lech Poznań również pyta o bramkarza, któremu kończy się kontrakt z Zagłębiem Lubin. pic.twitter.com/JLO5KxestY

Advertisement

— Meczyki.pl (@Meczykipl) May 19, 2022

Δείτε επίσης: ΠΑΕ Άρης για γενοκτονία των Ποντίων: «Ο αγώνας για την απόδοση της δικαιοσύνης είναι καθήκον όλων μας»







Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy