Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παπανικολάου- Μπαρτζώκας μίλησαν για την μεγάλη “πρόκληση”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε πίεση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, στο πιο υψηλό επίπεδο της Euroleague για δεύτερη σερί σεζόν. Είναι οι καλύτεροι εδώ. Πρέπει να το απολαύσουμε. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου. Να τα δώσουμε όλα και το τέλος έτσι θα είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο δε θα είναι η μόνο χαρούμενη. Πολλές ομάδες έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν υπάρχει αποτυχία αν δεν πάρεις τον τίτλο. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Για το τι θυμάται από την κατάκτηση της Euroleague με τον Κάιλ Χάινς: «Ο Κάιλ ήταν ένας σημαντικός παίκτης για τον τίτλο του 2013. Το 2012 ο Ολυμπιακός κέρδισε το 2012 τον τίτλο και την επόμενη χρονιά ήμουν εγώ ως νέος εκεί. Σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση, πίστευαν στον εαυτό τους. Πάντα ο Ολυμπιακός είχε πάντα σπουδαίους παίκτες, όπως Χάινς, Παπανικολάου, Σπανούλης, Πρίντεζης. Προσπαθώ να προσθέτω κάποια στοιχεία. Να μην υπάρχει εγωισμός στο παιχνίδι μας».

Advertisement

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και τον Βεζένκοφ: «Μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού μας και του μη εγωισμού, ότι είμαστε πρώτοι στις ασίστ. Ο Σάσα δεν παίζει για τον εαυτό του, ήταν μέρος της ομάδας και της δουλειάς μας. Ήξεραν πως να παίζουν μεταξύ τους. Είμαι χαρούμενος για τον σύλλογο που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να έχουν την τιμή να είναι εδώ».

Advertisement

Generated by Feedzy