Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρασκήνια από Βρυξέλλες/ Το εγκώμιο του Μεϊμαράκη στη Μαρία Σπυράκη (vid)

“Σαν τη Μαρία δεν έχει. Τη συμβουλευόμαστε συνεχώς γιατί ό,τι λέει στα ενεργειακά ζητήματα είναι… νόμος”, σχολίασε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ρεπορτάζ: Έλενα Ιατρίδου

Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ στις Βρυξέλλες κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ευρωβουλευτή της ΝΔ- ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη στην αποστολή δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, πριν να σχολιάσει την απόφαση των Βρυξελλών σχετικά με τη δέσμη μέτρων για την ενεργειακή επάρκεια στην ΕΕ, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε την άριστη συνεργασία του με την ευρωβουλευτή. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, δεν είναι λίγες οι φορές που τη συμβουλεύεται.

“Με τη Μαρία Σπυράκη συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για το καλό της χώρας, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες του προγράμματος μας. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία ειδικα τώρα με αυτή την επικαιρότητα, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τα τεχνικά θέματα…Η Μαρία στον τομέα αυτο κυρίως αλλά και γενικά στο πολιτικό γίγνεσθαι είναι μια πολύ καλή παρουσία. Την εμπιστεύονται όλοι σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται, υπηρετώντας το πρόγραμμα και τις αξίες μας. Έχετε μια αξία εκπρόσωπο στην ΕΕ”.

Advertisement

Δείτε επίσης: Ενεργειακή κρίση: Μεϊμαράκης και Σπυράκη σχολιάζουν τα μέτρα της Κομισιόν (pics & vid)







Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy