Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περιφέρεια Αττικής: Έλεγχοι σε 220 σχολικά κυλικεία από τις υγειονομικές υπηρεσίες

Δύο κυρώσεις και 86 συστάσεις συμμόρφωσης επιβλήθηκαν επί συνόλου 220 υγειονομικών ελέγχων σε κυλικεία, καντίνες και χώρους εστίασης σχολικών συγκροτημάτων

Οι έλεγχοι από τις Διευθύνσεις Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής συνεχίζονται σε όλες τις μονάδες εκπαίδευσης, προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων των σχετικών υγειονομικών διατάξεων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση ως προς την μη διάθεση ασφαλών προϊόντων ενώ εντοπίστηκαν μη επιτρεπόμενα προς πώληση είδη σε 44 κυλικεία. 

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, μεριμνούμε για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας τους κατά την παραμονή τους στα σχολεία. Με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιούν ελέγχους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εντοπίζεται κάθε παράβαση που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας». 

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στην οδό Λαγκαδά – Αυτόπτης μάρτυρας στην politic: «Είδαμε τέσσερα άτομα που έτρεχαν»

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy