Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας: Τραυματίστηκε από φελλό σαμπάνιας ενώ πανηγύριζε τη νίκη του (vid)

Τραυματίστηκε ενώ… πανηγύριζε ο Αφρικανός ποδηλάτης Μπινιάμ Γκιρμάι

Πρόκειται για τον Μπινιάμ Γκιρμάι, τον πρώτο Αφρικανό ποδηλάτη που κέρδισε αγώνα σε Grand Tour, νικώντας τον Mathieu van der Poel σε ένα σπριντ στο 10ο γύρο του Ποδηλατκού Γύρου Ιταλίας στο Jesi.

Η νίκη του όμως τον έστειλε στο νοσοκομείο, καθώς ανέβηκε στο βάθρο, προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας για να το γιορτάσει και ο φελλός κατέληξε στο αριστερό του μάτι.

#Girmay was taken to hospital after the podium ceremony of the Giro d’Italia. The stage winner of the stage to Jesi was injured after he tried to open the champagne bottle and shot the cork in his eye. According to media at the finish, he could no longer see through eye.#Giro2022 pic.twitter.com/kbG0KZxefU

— Gerardo (@Gerard__o__) May 17, 2022

Advertisement

Ο 22χρονος αθλητής μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες. Τελικά επέστρεψε στο ξενοδοχείο του για να γιορτάσει με την ομάδα του Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux.

Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, ήταν «αιμορραγία στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού».

Ο αθλητής είπε για το συμβάν: «Είμαι χαρούμενος τώρα, ήμουν λίγο λυπημένος για αυτό που συνέβη με τη σαμπάνια, αλλά όταν επέστρεψα ήταν όλα καλύτερα.»

A message from Biniam Girmay #Giro pic.twitter.com/D2GCW3mH9X

— Intermarché-Wanty-Gobert (@IntermarcheWG) May 18, 2022

Advertisement

{DATE}

Δείτε επίσης: Πέντε συλλήψεις για επεισόδια στη Σεβίλη







Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy