Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρέσβειρα φιλάθλων της FIFA η Αντριάνα Λίμα

Ενεργό ρόλο στη FIFA αναλαμβάνει άμεσα η Αντριάνα Λίμα, η οποία θα είναι πρέσβειρα φιλάθλων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κάνοντας από σήμερα κιόλας το ντεμπούτο της.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, τόσο λόγω καταγωγής, όσο και λόγω των κατά καιρούς σχέσεών της, είχε άμεση ενασχόληση με τον αθλητισμό. Πλέον, θα βοηθάει και από συγκεκριμένο πόστο, αυτό της Global Fan Ambassador, στοχεύοντας να φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι.

«Ως φίλη του ποδοσφαίρου, αισθάνομαι τιμή που επελέγην από τη FIFA ως η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων και που μού δίνεται η ευκαιρία να φέρω τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι» είπε η Λίμα, η οποία στα 41 της παραμένει ένα από τα κορυφαία φωτομοντέλα του πλανήτη.

Advertisement

«Η Αντριάνα αναπνέει και ζει για το ‘futebol’ (σ.σ. το ποδόσφαιρο στα βραζιλιάνικα) γι΄αυτό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή ως συνδετικός κρίκος της FIFA και τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Όταν τη γνωρίσει κανείς, αισθάνεται αμέσως τη ζεστασιά, την ευγένεια, αλλά και το πάθος της για το παιχνίδι» είπε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Θυμίζουμε ότι η Αντριάνα Λίμα έχει περπατήσει στις πασαρέλες σχεδόν όλων των κορυφαίων οίκων μόδας, ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως «Άγγελος» της Victoria Secret, στις επιδείξεις της οποίας μετείχε ανελλιπώς από το 1999 έως το 2018.

Δείτε επίσης:

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy