Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Προσφυγές και ποσά που διεκδικούν οι παίκτες του ΑΟΤ

Σε μαζικές προσφυγές κατέφυγαν ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ, και οι αιτήσεις  τους έχουν με  διεκδικήσεις να ξεπερνούν τις 90.000 ευρώ.
Το FL News παρουσιάζει το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ…

Θοδωρής Χειρίτραντας
Την ΠΑΕ εκπροσώπησε η δικηγόρος Πολυξένη Σκόρδα, η οποία επικαλέστηκε πρόβλημα του e-mail της εταιρείας. «Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των προσφυγών των τριών από τους τέσσερις δικηγότους και θα ήθελα μία προθεσμία για τυχόν ένσταση μερικής εξόφλησης», είπε, αλλά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Ζελελίδης δεν συναίνεσε: «Κοινοποίησα το εξώδικο πριν από 33 ημέρες. Κανείς δεν με ενημέρωσε για αναβολή». Ο Βασίλης Ευθυμίου κατέθεσε ότι στον Χειρίτραντα οφείλονται λίγο λιγότερες από 7.000 ευρώ.

Γιάννης Γκοβίνας
Η προσφυγή συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ. Δικηγόρος του ποδοσφαιριστή είναι ο Μανώλης Αλαφραγκής και ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 9.960 ευρώ.

Βασίλης Πέλκας
Η Πολυξένη Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Προσκόμισε 6 αποδείξεις είσπραξης 5.662 ευρώ τις οποίες αρνήθηκε ο Αλαφραγκής, λέγοντας ότι: «Έχει κριθεί ότι η κατάθεση εκτός τραπεζικού λογαριασμού είναι άκυρη». Η Σκόρδα απάντησε ότι σε κάποιες προσφυγές αναφέρονται χρήματα που δόθηκαν μετρητά, με τον Αλαφραγκή να λέει ότι σε όλες τις υποθέσεις προσκομίζει τα στοιχεία που του παρέχουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 6.500 ευρώ.

Advertisement

Ζογκ Ντιαλόσι
Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης ζήτησε αναβολή, γιατί ο ποδοσφαιριστής ήταν ασθενής και δεν ήταν έτοιμος ο φάκελος της υπόθεσης. Η συζήτηση μετατέθηκε για τις 20 Ιουνίου.

Αρμάντο Περλέσι
Η Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Προσκόμισε 6 ενυπόγραφες αποδείξεις 2.700 ευρώ. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 8.360 ευρώ.

Νίκος Κεχαγιάς
Η συζήτηση έγινε ερήμην της ΠΑΕ. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αντώνης Βογιατζάκης.

Χρήστος Νιάρος
Οι οφειλές, όπως κατέθεσε ο Ευθυμίου, είναι 6.400 ευρώ. Η Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Μίλησε για καταβολές εκτός συμβολαίου 1.300 ευρώ στις 26/08/21 και 2.000 ευρώ στις 30/07/21. Το καταθετήριο των 2.000 ευρώ υποστήριξε ότι αφορούσε προκαταβολή εκτός συμβολαίου έναντι οφειλών.

Δημήτρης Σανδραβέλης
Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι οφείλονται 8.995 ευρώ. Η δικηγόρος της ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση συμψηφισμού 3.000 ευρώ λόγω καταθετηρίου στις 12/08/21. Ο Αλαφραγκής αρνήθηκε την ένσταση και υποστήριξε: «Δεν υπάρχει προκαταβολή εκτός συμβολαίου. Αν υπάρχει, θα έπρεπε να καταθέσει αγωγή αδικαιολόγητου πλουτισμού. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να εμφανίζεται σε κάποιες προσφυγές και να πετά χειρόγραφες αποδείξεις. Η επιτροπή σας θα κρίνει αν είναι πράγματι αποδείξεις ή τις έφτιαξαν στο χωριό. Τις υπογραφές δεν τις αναγνωρίζουμε».

Advertisement

Ευθύμης Ζησόπουλος
Εκδικάστηκε ερήμην της ΠΑΕ. Δικηγόρος του ποδοσφαιριστή ήταν ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 9.075 ευρώ.

Παντελής Ριζογιάννης
Σύμφωνα με την κατάθεση του Ευθυμίου οφείλονται 10.600 ευρώ. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αλαφραγκής και η δικηγόρος της ΠΑΕ κατέθεσε κι εδώ ένσταση μερικής εξόφλησης. «Στην προσφυγή του λέει για καταβολή 1.000 ευρώ, όμως την ίδια ημέρα, στις 7/2/22 έγινε μία ακόμα καταβολή στην τράπεζα 1.100 ευρώ».

Βασίλης Ευθυμίου
Η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αλαφραγκής και ο ποδοσφαιριστής μίλησε για οφειλές 4.550 ευρώ.

Ζαχαρίας Στεφανίδης
Η ΠΑΕ προσκόμισε αποδείξεις καταβολών στις 10/11 και 11/12 640 ευρώ η κάθε μία. Ο Αλαφραγκής την αρνήθηκε. Οι οφειλές ανέρχονται στις 5.320 ευρώ.

Λάζαρος Ελευθεριάδης
Τα Τρίκαλα προσκόμισαν αποδείξεις από δύο καταβολές στις 13/10 και 11/12, από 986 ευρώ η κάθε μία. Ο Αλαφραγκής δεν γνώριζε για την υπογραφή και την αρνήθηκε. Οι διεκδικήσεις είναι 5.900 ευρώ.

Advertisement

Βασίλης Μπαξεβάνος
Συμψηφισμό ζήτησε η ΠΑΕ λόγω προκαταβολής 2.000 ευρώ. Ο Αλαφραγκής απάντησε ότι: «Υπάρχουν αποφάσεις. Συνηθίζεται να δίνεται προκαταβολή πριν το συμβόλαιο η οποία δεν αφαιρείται, γιατί εκείνη την ημερομηνία δεν υπήρχε συμβόλαιο». Ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί 7.750 ευρώ.

Advertisement

Generated by Feedzy