Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ μετά το 4-0 επί του Βόλου

Για α πρώτη φορά μετά το 2018 και για 13η συνολικά στην ιστορία της η AEK είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας, σφραγίζοντας τον τίτλο με το 4-0 επί του Bόλου  στην OPAP Arena που ήταν κατάμεστη από νωρίς, με το πάρτι να έχει αρχίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το πρωί της Κυριακής (14/5) και θα συνεχιστεί για πολλές ώρες ακόμη.

Advertisement

Το αγωνιστικό κομμάτι, είναι η αλήθεια, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε όσους ήταν στην OPAP Arena, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί ακόμη και μαθηματικά. Ουσιαστικά, όμως, όλοι ήξεραν ότι τα πάντα είχαν κριθεί και η επιβεβαίοωση ήρθε στο 16′, όταν ο Τσούμπερ, μετά το γύρισμα του Χατζισαφί, έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το πρωτάθλημα ήταν, πλέον, δεδομένο για τους κιτρινόμαυρους και από εκεί και πέρα οι οπαδοί αποθέωναν τους πάντες περιμένοντας το τέλος του αγώνα και οι παίκτες ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση, βάζοντας και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου για να γίνει ακόμη πιο πανηγυρική η ατμόσφαιρα.

Advertisement

Στο 33′ οι Άμραμπατ, Ρότα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη φάση γράφοντας το 2-0, με τους οπαδούς να συνεχίζουν το πάρτι στις εξέδρες.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί (67′ Τζαβέλλας), Βίντα, Ρότα (67′ Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (52′ Πίνέδα), Άμραμπατ (52′ Ελίασον), Τσούμπερ (52′ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία.

Advertisement

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Αυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς (80′ Τσελεμπάκης), Κάτσε (63′ Οικονομόπουλος), Σι (46′ Καρτάλης), Άλχο, Γκάγκι (75′ Τριανταφύλλου).

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy