Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πωλίνα: «Δεν βίωσα βία, μια φορά έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι» (vid)

Αποκαλυπτική η Πωλίνα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απιστία, τη συνεργασία που την έκανε να ρίξει μπουνιά στην πόρτα και αποκάλυψε για ποιό ρούχο έχει δουλέψει έναν μήνα για να το αγοράσει

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, και αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί λεκτική βία.

«Βίωσα δύστροπο άνθρωπο σε συνεργασία, αλλά αυτοί ήταν οι περισσότεροι ταλαντούχοι. Ήταν με μη ελεγχόμενα νευρά πάντα. Δεν βίωσα λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς. Την μια φορά που ξέφυγε το πράγμα έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ πιο ντόμπροι και παντελονάτοι από παραδείγματα που ακούω για το θέατρο. Συγχωρώ την απιστία ανάλογα με τον ποιος την κάνει. Έχω υπάρξει απατημένη», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εποχή των 90’s, και αποκάλυψε για ποιό ρούχο έχει δουλέψει έναν μήνα για να το αγοράσει.

Advertisement

«Έχουν στήσει μπανιέρες στην σκηνή, έχουν κάνει ακροβατικά, έχουν φέρει λουλούδια και πήξαμε στον ανανά την περίοδο με τις «Σεϋχέλλες». Είμαι σκορποχέρα, από τα 90s βγάλαμε λεφτά αλλά δίναμε πολλά για ρούχα, 1 εκατομμύριο για ένα μπουφάν για παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά!

«Παίζει» να με ξαναδείτε στην τηλεόραση, αλλά δεν επιτρέπεται να σου πω κάτι άλλο», ανέφερε στην αινιγματική δήλωσή της.

{DATE}

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο πάρα πολλές φορές»

Πωλίνα: «Δεν βίωσα βία, μια φορά έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι» (vid)
Νέα επικοινωνία Ζελένσκι – Μακρόν
Η Ρωσία απειλεί την Ουκρανία με νέες πυραυλικές επιθέσεις
Ι. Ταχματζίδης στην Politic: «Η δημοτική Αρχή δεν πρέπει να εργάζεται με προοπτική τις εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές» (vid)
Με ομιλίες συνέδρων συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy