Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πύργος: Ξεσπά η αδερφή του Θύμιου – «Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το θρίλερ γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο.

Η αδερφή του μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» και δήλωσε: «απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του». 

Η αδερφή του βρίσκεται στον Πύργο και όταν ο Θύμιος είχε το ατύχημα το 2008 τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας. Η ίδια διατήρησε την ανωνυμία της και μέσω της εφημερίδας ζήτησε να εντοιπιστεί ο αδερφός της ενώ πρόσθεσε ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επαφή και έμαθε από την τηλεόραση ότι εξαφανίστηκε.

Η ίδια μάλιστα είχε ακούσει κάποιον να της λέει να μην κυκλοφορεί αργά το βράδυ στην οδό Ρήγα Φεραίου διότι υπήρχε κάποιος που κυκλοφορούσε και απειλούσε τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της σοκαριστικής ιστορίας που τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Advertisement

Για τις εξελίξεις, στην υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου, είναι ενήμεροι και στην γενέτειρά του, το Καλλιάνι Γορτυνίας με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπέργηρη μητέρα του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του, αφού σήμερα κλείνει δύο βδομάδες που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από την ημέρα που έδωσε το παρών στο Α.Τ. του Πύργου.

Μέχρι χθες οι έρευνες γίνονταν μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ, αφού σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας είδε τον 39χρονο κοντά στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης.

{DATE}

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση Θύμιου: Συνεχίζεται το θρίλερ για 11η ημέρα – Τα στοιχεία που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy