Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πώς αντιδρούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε υποθέσεις δολοφονιών και εγκατάλειψης παιδιών – «Ήθελε να δείξει ότι είναι καλή μανούλα»

Σύμφωνα με τη νευροψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια Νάταλι Βέλτση οι αναρτήσεις της είχαν κάποιο σκοπό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι έδωσε κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα με τη συγκεκριμένη υπόθεση να έχει σοκάρει το πανελλήνιο εδώ και κάποιους μήνες. Τα προηγούμενα χρόνια η 33χρονη κατηγορούμενη έδειχνε να αντιδρά έντονα όταν μάθαινε για περιπτώσεις κακοποίησης και θανάτου μικρών παιδιών από τους γονείς τους.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» έφτιαξε ένα βίντεο με όλες τις αντιδράσεις της Ρούλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την υπόθεση μιας μητέρας στο Μιζούρι η οποία δεν είχε κανένα…πρόβλημα και μάλιστα παρότρυνε τον σύζυγό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους έγραψε:

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

Advertisement

«Ο Θεός να σας τιμωρήσει»

Σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής:

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί…άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια…ανάξιοι γονείς..μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε…ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…»

Επίσης σχολίασε και την κίνηση ενός ζευγαριού να φέρει στον κόσμο δίδυμα χωρίς ωστόσο να μπορεί να τα μεγαλώσει με αποτέλεσμα να ζητά δημόσια βοήθεια για τη σίτισή τους.

«Με τι μυαλό έφεραν στον κόσμο τα 2 μωράκια;»

«Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας…με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μωρά;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω…αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα…εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;».

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε τη δική της επιστημονική εκτίμηση για τις εν λόγω αναρτήσεις. Η κ. Βέλτση είπε πως αυτές οι αντιδράσεις γίνονταν επί σκοπού διότι ήθελε να δείξει ότι είναι καλή μάνα.

Advertisement

{DATE}

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητήσεις έκανε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Πώς αντιδρούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε υποθέσεις δολοφονιών και εγκατάλειψης παιδιών – «Ήθελε να δείξει ότι είναι καλή μανούλα»
Σκέρτσος: «Ο χώρος της Δικαιοσύνης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους τομείς που υστερούν στη χώρα μας»
Η νέα γενιά της κολύμβησης «έκλεψε την παράσταση» με 23 εθνικά ρεκόρ
Ουκρανία: Τι γίνεται με τον κυβερνήτη του Moskva – Είναι νεκρός ή ζωντανός;
Θεσσαλονίκη: Σταθεροποιητική τάση στο ιικό φορτίο των λυμάτων

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy