Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ρεαλιστική πρόταση Παναγιώτου για το “αύριο” του ΑΟΤ

Εδώ και μέρες έχει ανοίξει η συζήτηση για την επόμενη χρονιά στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Παναγιώτου στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ παρουσία και του προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη κατεθεσε πρόταση για την επόμενη μέρα στην ομάδα την οποία και ανέλυσε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”. Αφού αρχικά σημείωσε πως δεν υπάρχουν επενδυτές στον ορίζοντα με την έννοια που ξέραμε παλιότερα και αφού χαρακτήρισε αποτυχημένο, εκ του αποτελέσματος, την συνδιοίκηση με τον Παναγιώτη Μαντζανά κατέληξε: “Προτείνω ένα μοντέλο όπου τα λεφτά θα μπουν απο κοινού απο μία διευρυμένη ομάδα, πέραν του Ερασιτέχνη, με ένα ποσό πολύ λογικό απο τον καθένα και μέσα στις δυνατότητες της εποχής και η ομάδα να απαρτιστεί απο νέα παιδιά της περιοχής χωρίς να έχει στς τάξεις της κάποιους που θέλουν να κολλήσουν τα τελευταία ποδοσφαιρικά τους ένσημα. Με τον τρόπο αυτό και υγεία θαα αποπνέεει η ομάδα, και θα χαιρόμαστε αυτό που θα βλέεπουμε και θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόποτην δουλειά που γίνεται στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας”.

Ο Γιώργος Παναγιώτου σημείωσε πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης συναίνεσε στην άποψη αυτή και δέχτηκε να συμμετάσχει στο εγχείρημα αναδεικνύοντας νέα ταλέντα ζητώντας μάλιστα να κάνει δοκιμές παικτών με το τέλος της αγωνιστικης περιοδου.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Παναγιώτου τόνισε πως ενδεχομένως ο Κώστας Παρδάλης να μεταπειστεί και να δεχτεί να συνεχίσει ενώ επεσήμανε πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει ένα τέτοιο εγχείρημα αφού θα δει νέα παιδιά της περιοχής να παίζουν στην ομάδα.

Ο Γιώργος Παναγιώτου που είναι και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων ανααφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου: ¨”Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν μας η κατάσταση του γηπέδου. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία χάσαμε πολλούς βαθμους απο τον αγωνιστικό χώρο. Θα το συζητήσουμε με τον Δήμαρχο και τον κ. Μιχαλάκη ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε άμεσα”.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy