Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητήσεις έκανε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Τι στοιχεία προκύπτουν από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργείται για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Τι διαπιστώνεται για την κεταμίνη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο κινητό της Ρούλας και στο τάμπλετ της  Τζωρτζίνας. Ειδικά, για το τάμπλετ του παιδιού της που φρόντισε να το θάψει μαζί με την Τζωρτζίνα, εντοπίστηκαν αναζητήσεις έως και τρεις ημέρες πριν το θάνατο του παιδιού, στην google για θανατηφόρες ουσίες και με τη μορφή διαφημίσεων της google ήταν η κεταμίνη και παράγωγα αυτής.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022, ημέρα που συνελήφθη. Στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία. Δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη. Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έρχεται διαφήμιση από την Google για κεταμίνη. Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε για χρόνια ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ στέκεται σε αυτό. Όπως λέει οι διαφημίσεις έρχονται μίνιμουμ, 3-4 μέρες μετά από σχετική αναζήτηση. Αυτό είναι κάτι που οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στο μυαλό τους και πλέον καλούνται να διαπιστώσουν τι άλλο κρύβεται και πρέπει να βρουν. Το άτυχο κορίτσι σε κάθε περίπτωση πέθανε στις 29 του Γενάρη όταν μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα της. Οι γιατροί είχαν να περάσουν από τον θάλαμο μία ολόκληρη ώρα και ο θάνατος από κεταμίνη επήλθε το αργότερο, 20 λεπτά μετά την χορήγησή της. Λίγο αργότερα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ για ανάκριση.

Στις 30 Μαρτίου, ημέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα, έψαξε για κεταμίνη. Κάτι που έχει αναφέρει και η ίδια στην κατάθεσή της. Όπως είχε πει, άκουσε την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τότε έψαξε για την ουσία.

Advertisement

«Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από τη τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα στο κανάλι Mega από το δημοσιογράφο Λαμπρόπουλο για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω η ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δεν πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε πει στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι δικηγόροι που την εκπροσωπούν τονίζουν πως τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της πελάτισσάς τους. Όπως τονίζουν η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έψαξε ποτέ ευθέως για κεταμίνη, παρά μόνο το απόγευμα που είπε από την πρώτη στιμή. Επαναλαμβάνουν πως η 33χρονη είναι αθώα καθώς όπως λένε δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ούτε με το ανεξήγητο τέλος των άλλων δύο παιδιών της.

Όπως λένε για τις διαφημίσεις της Google δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να βρίσκεται στη φυλακή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους, για να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει. Παραμένει για 11η μέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και παρακολουθεί όλες τις ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση που έχει στο κελί της.

{DATE}

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δε θα ανάψω εγώ τις λαμπάδες των κοριτσιών»

Advertisement

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναζητήσεις έκανε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας
Σκούπα και τώρα… τελικός για τον Ολυμπιακό
Τολιόπουλος: «Με δυνατή άμυνα κόντρα στον Άρη»
Βετούλας: «Θέλαμε ρίσκο στην άμυνα και κάναμε αυτό που δεν έπρεπε»
Λυκογιάννης: «Επιτακτική η ανάγκη της νίκης»

Advertisement

Generated by Feedzy