Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σασμός (05/05): Ο Αστέρης μένει άφωνος με το γάμο και το παιδί της Αργυρώς-Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού;

Καθηλωτικές ήταν οι χτεσινές εξελίξεις στον Σασμό.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ επιτέλους βρέθηκαν ξανά και ήρθαν για πρώτη φορά τετ α τετ οι δυο τους, μετά τον άδικο θάνατο του Πετρή. Το Twitter «έλιωσε» με τη συνάντησή τους, σήμερα όμως οι εξελίξεις θα είναι ακόμα πιο δραματικές, καθώς ο Αστέρης μαθαίνει ότι η Αργυρώ έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει μάλιστα ένα παιδί.

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της. Ο Αστέρης επιστρέφει στην Κρήτη, στο σπίτι του, κι έρχεται αντιμέτωπος με τη γκρίνια της Καλλιόπης.

{DATE}

Advertisement

Δείτε επίσης: H Νατάσα Καλογρίδη μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον σκότωσε»

Σασμός (05/05): Ο Αστέρης μένει άφωνος με το γάμο και το παιδί της Αργυρώς-Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού;
Τραγωδία στην Κύπρο: Μητέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ την περίμενε η 5χρονη κόρη της
«Στις “τσέπες” των μεγάλων εταιριών η αύξηση του ποσοστού που πληρώνονται οι φωτοβολταϊκοί παραγωγοί» (vid)
Η Αστυνομία πρότεινε από 17.000 εισιτήρια για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
H Νατάσα Καλογρίδη μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον σκότωσε»

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy