Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σιθωνία: Άνοιξε τις πύλες του το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στον Άη Γιάννη (pics&vid)

Η νέα υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Ρεπορτάζ: Δημόκας Βασίλης

Τις υπηρεσίες του προσφέρει από την Πέμπτη 12 Μαΐου το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που εν μέρει ολοκληρώθηκε στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Το εμβληματικό ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι χτισμένο πάνω σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες του δευτέρου ποδιού Χαλκιδικής.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, αποτελεί επένδυση κατασκευαστικής εταιρίας, η οποία είχε αποκτήσει από το ΤΑΙΠΕΔ την έκταση 267 στρεμμάτων στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, έναντι 9,6 εκ. ευρώ. Η συνολική επένδυση, η οποία αναμένεται να αγγίξει τα 50 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει εκτός από το πεντάστερο ξενοδοχείο, την δημιουργία τουριστικού χωριού με παραθεριστικές κατοικίες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα ιδανικά σχεδιασμένο για πολυτελείς διακοπές, διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων έχουν και την δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows τα οποία θα εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τόπου,  με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο, την πισίνα, και το καταπράσινο τοπίο της Χαλκιδικής.

Advertisement

Η νέα υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με νέες θέσεις εργασίας, συνέργειες με την τοπική κοινωνία και ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής.

Σημειώνεται πως υπάρχει δυνατότητα για παραθεριστές και ντόπιους να απολαύσουν την παραλία του Αγίου Ιωάννη με είσοδο από την άλλη άκρη της παραλίας.

Είσοδος για λουόμενους στην παραλία

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δοκιμές σε ηλεκτρικά ποδήλατα με το ΔΕΗ e-bike festival στην πλατεία Αριστοτέλους (pics&vid)

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy