Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στήριξη στον Γκρίλις απο Γκουαρντιόλα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υπερασπίστηκε τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος δέχεται κριτική για τη συνεισφορά του στην επίθεση της ομάδας, δηλώντας ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν απέκτησαν τον 27χρονο μέσο για τα γκολ και τις ασίστ του.

Ο Άγγλος διεθνής είχε απολογισμό έξι γκολ και 10 ασίστ με την Άστον Βίλα τη σεζόν 2020-21 στην Premier League, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό των «πολιτών» τον Αύγουστο του 2021 έναντι του ποσού-ρεκόρ για το πρωτάθλημα των 100 εκατομμυρίων λιρών. Όμως, ο Γκρίλις έχει δυσκολευτεί να επαναλάβει αυτούς τους αριθμούς από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ, ενώ φέτος μετράει μηδέν γκολ και ασίστ σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 27χρονος δέχθηκε κριτική για την απόδοσή του στη νίκη 2-1 της Σίτι επί της Ντόρτμουντ για το Champions League, όπου αντικαταστάθηκε στο 58ο λεπτό.

«Δεν τον αποκτήσαμε για τα απίστευτα γκολ και τις ασίστ που είχε στην Άστον Βίλα. Ήταν ένας άλλος λόγος» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα σε δημοσιογράφους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γουλβς και συνέχισε: «Όταν έπαιξε το έκανε, αλλά αγωνίζεται με τους κορυφαίους παίκτες επίσης. Το ξέρει καλά, αλλά δεν παραπονιέται. Είναι καλό παιδί. Στο παιχνίδι είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και στις προπονήσεις είναι πάντα εκεί. Επομένως, είμαι ενθουσιασμένος με τη συμπεριφορά του και όλα. Μας καταλαβαίνει, μπορούμε να τον καταλάβουμε και απλά χρειάζεται να έχει λίγη συνέχεια, την οποία προσπάθησα να του δώσω και επειδή το αξίζει».

That touch from Jack Grealish @England | @JackGrealish pic.twitter.com/AzU3SvHvI4

— UEFA Nations League (@EURO2024) September 12, 2022

Advertisement
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ







Advertisement

Generated by Feedzy