Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στίβος: Διάκριση της Φιλίππου του Ζευς στους μαθητικούς

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων και πρωταθλήτρια της σφυροβολίας του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄Φιλίππου Έλενα κατά την διάρκεια των Πανελληνίων Μαθητικών Αγώνων στίβου Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου, που διεξήχθησαν στο Βόλο την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Η αθλήτρια μετά από ένα δύσκολο αγώνα, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση με νέο επίσημο ατομικό ρεκόρ και επίδοση 58,36 μέτρα που της έδωσε το χάλκινο μετάλλιο και ταυτόχρονα την πριμοδότηση αθλητών υψηλού επιπέδου, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Όμως το αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια έπιασε το όριο (57,50 μέτρα) για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18, που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί φέτος στην Ιερουσαλήμ στις αρχές Ιουλίου.

– Ένας ακόμη σφυροβόλος του ΓΑΣ ΖΕΥΣ και μαθητής του 1ουΕΠΑΛ Τρικάλων ο 16χρονος Μπίζιος Χρήστος, γιός του παλαιού πρωταθλητή της σφύρας Γιάννη Μπίζιου, με νέα ατομική επίδοση 58,64 μέτρα, κατέλαβε την έβδομη θέση.

– Ακόμη μία αθλήτρια του ΓΑΣ ΖΕΥΣ και μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ, η εμποδίστρια των 400 μέτρων Μπρουζούκη Ζένια προκρίθηκε άνετα  για τον τελικό αγώνα του απογεύματος, όπου όμως είχε μία απρόσμενη πτώση  μετά από  ένα στραβοπάτημα στο 8ο εμπόδιο και έχασε αυτή την ευκαιρία για διάκριση.

Advertisement

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΖΕΥΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ

Από την απονομή (η Φιλίππου ΄Ελενα αριστερά και μπροστά η υφυπουργός Ζέτα Μακρή και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από την απονομή)

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy