Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ

Η πρώτη μεγάλη – πανελλήνιας εμβέλειας – αθλητική διοργάνωση μετά την πανδημία στα Τρίκαλα, αφορά στο πινγκ πονγκ ή επιτραπέζια αντισφαίριση.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για νέους/ες και παιδιά, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι 2ου Λυκείου).

Η διοργάνωση αφορά τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων, Μίνι Παμπαίδων – Μίνι Παγκορασίδων. την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η πανελλήνια ομοσπονδία ΕΦΟΕπΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), με τη συνεργασία του ΦΑΣΤ («Φιλόδοξος» Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων) του Δήμου Τρικκαίων και τη ΠΕ Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 130 σε όλο το φάσμα των κατηγοριών που θα διαγωνιστούν, ενώ ο τρικαλινός σύλλογος μετέχει επίσης στους αγώνες.

Advertisement

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 οι αγώνες θα διαρκέσουν τις ώρες 09:00 – 20:00 ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 τις ώρες 09:00 – 14:30.

Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Εφη Λεβέντη τόνισε πως «με αυτούς τους αγώνες και με πανελλήνιο χαρακτήρα, επανερχόμαστε στα Τρίκαλα στις μεγάλες διοργανώσεις, που τόσο μας έλειψαν την περίοδο της πανδημίας. Είμαι σίγουρη ότι σε ένα τόσο θεαματικό άθλημα, όπως το πινγκ πονγκ, οι τρικαλινοί/ες φίλαθλοι θα απολαύσουν υψηλού επιπέδου αγώνες».

Advertisement

Generated by Feedzy