Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στον τελικό του τριπλούν Τσιάμης και Ανδρικόπουλος

Διπλή ελληνική παρουσία θα έχουμε στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Το βράδυ της Παρασκευής (03/03, 19.35) ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος θα αγωνιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος.

Στο πρώτο του άλμα ο Δημήτρης Τσιάμης προσγειώθηκε στα 16,22, το δεύτερο ήταν άκυρο, ενώ στο τρίτο έκανε 16.26μ. και σφράγισε την πρόκρισή του σε έναν ακόμα τελικό.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος στην πρώτη του προσπάθεια έκανε 15.81μ., ακολούθησε άλμα στα 16.05μ. και στο τρίτο που του χάρισε την πρόκριση έκανε 16.39μ. το οποίο του έδωσε την πρόκριση.

Advertisement

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Πανταζής μπήκε στον αγώνα με άκυρο άλμα. Ούτε στο δεύτερο κατάφερε να πατήσει καλά στη βαλβίδα, όμως στο τρίτο προσγειώθηκε στα 16.06μ και έχασε για λίγο την πρόκριση στον τελικό.

Η παρουσία της Αναστασίας Μαρινάκου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ολοκληρώθηκε. Η 25χρονη αγωνίστηκε στην πρώτη προκριματική σειρά των 3.000μ. έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και αυτό είχε αποτέλεσμα να τερματίσει σε 9:22.35 και να καταλάβει την ενδέκατη θέση της σειράς της.

Υπενθυμίζουμε ότι το ατομικό της ρεκόρ είναι 9:05.82 θα ήταν μέσα στις πρώτες 6-7 αθλήτριες της κούρσας της και θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy