Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκέντρωση Χατζηγάκη για τον Κικίλια στην Αθήνα

Συγκέντρωση υπέρ του καλού του φίλου Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων κ. Μικέλης Χατζηγάκης στην Αθήνα  στηρίζοντας την υποψηφιότητά του στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών.

Advertisement

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον Μικέλη Χατζηγάκη ως μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη για τα Τρίκαλα αλλά και για την κεντρική πολιτική σκηνήΑναφέρθηκε επίσης και στην οικογένεια Χατζηγάκη ως μια πολιτική οικογένεια με ήθος και εντιμότητα που διαχρονικά έχει προσφέρει στον τόπο.

Τους δύο άνδρες όπως είναι γνωστό τους συνδέει στενή φιλία, όπως και κοινό όραμα για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νομού Τρικάλων, κάτι που φάνηκε από την παρουσία του κ. Βασίλη Κικίλια ως υπουργού Τουρισμού προ λίγων μηνών σε ομιλία του κ. Μικέλη Χατζηγάκη στα Τρίκαλα όπου ήρθε να στηρίξει τον Τρικαλινό φίλο του.

Advertisement

Αυτή η διαρκής φιλία και συνεργασία του Μ. Χατζηγάκη με τον Β. Κικίλια θα  αποδώσει καρπούς με την στήριξη μικρών και μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων στον τόπο μας καθώς επίσης με την κατάρτιση συγκεκριμένου σχεδίου ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy