Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός μάχης από τον ΣΥΡΙΖΑ TΡΙΚΑΛΩΝ :  Κρίσιμη για την κοινωνία η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος στα Τρίκαλα ο ΣΥΡΙΖΑ με κλίμα ενωτικό και με πλατιά συστράτευση βαδίζει στον δρόμο προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου, με στόχο την ανατροπή του αρνητικού συσχετισμού που καταγράφηκε την προηγούμενη Κυριακή.

Advertisement

Τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους διοργάνωσε ο στρατηγός του Σύριζα Χρήστος Πουλιανίτης ως επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής και παρέστησαν η Νομαρχιακή Επιτροπή και όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο με τον στρατηγό στην τοποθέτηση του να αναφέρει μεταξύ άλλων “είμαστε σε συναγερμό μάχης και αποφασιστικότητας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Από σήμερα ξεκινάει η αντεπίθεση”.

Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «σε αυτό τον αγώνα να πάμε για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά και να διεκδικήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πιθανότητα να κερδίσουμε όχι για να χάσουμε».

Advertisement

 Άπαντες δήλωσαν ότι βρίσκονται σε θέσεις μάχης επιδιώκοντας την ανάκτηση χαμένου εδάφους. Όπως ανέφερε η βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη «Ενότητα, συσπείρωση και αγώνας» με τον πρώην βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο να τονίζει πως όλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα.

Advertisement

Γιάννης Χάϊδος : όλοι μαζί , ενωμένοι θα κάνουμε το καθήκον μας.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σιμορέλη “ευθύνη των μελών του κόμματος είναι να ξανακερδίσουμε τον κόσμο που χάσαμε” και η Παναγιώτα Δριτσέλη “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός κορμός και εκφραστής των λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων”.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy