Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σόνια Κάρι: «Είχα σκεφτεί να κάνω έκτρωση όταν ήμουν έγκυος στον Στεφ»

Σε podcast στο οποίο βρέθηκε η μητέρα Στέφ Κάρι, Σόνια, έκανε αποκαλύψεις τόσο για τη ίδια, όσο και για την οικογένειά της.

Η Σόνια Κάρι έκανε αποκαλύψεις για τη για τη ζωή της και της οικογένειάς της , σε podcast στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Fierce Love». Η μητέρα των Στεφ και Σεθ Κάρι, αποκάλυψε πως το διάστημα που ήταν έγκυος στον Στεφ, είχε σκεφτεί την έκτρωση. Μάλιστα η Σόνια μαζί με τον πατέρα του Ντελ, το είχαν συζητήσει μαζί του. Θέλοντας να του δείξουν ότι η ζωή κρύβει δυσκολίες πέρα από τις πολυτέλειες που του προσφέρει.

«Ναι το είχα σκεφτεί και το είχα συζητήσει μαζί του. Ήταν ένα από τα πράγματα που είχαμε αποφασίσει με τον Ντελ Κάρι. Έπρεπε να του το πούμε, δεν του το κρύψαμε. Θέλαμε κάθε φορά να χρησιμοποιούμε κάθε κατάσταση ως ένα μάθημα, προκειμένου να πάρουμε κάτι και να μάθουμε κάτι από αυτό.

Πιστεύω πως μερικές φορές ως γονείς θεωρούμε πως πρέπει να κρύβουμε κάποια πράγματα. Ενώ τα παιδιά πρέπει να ξέρουν πως είμαστε αληθινοί και πως η ζωή εκεί έξω δεν είναι ένα παραμύθι».
«Όταν έχουν όλα αυτά τα υλικά αγαθά που έχουμε και πηγαίνουν στα γήπεδα που πηγαίνουμε, είναι δύσκολο να τους πείσεις πως αυτό που ζουν δεν είναι ουτοπικό. Συνεπώς θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες αλήθειες μαζί τους»
«Έβγαινα με ένα μεγαλύτερο παιδί όταν ήμουν στο λύκειο, καθώς έμπαινα στο κολλέγιο και πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε έκτρωση. Το να πεις και να μοιραστείς αυτές τις ιστορίες και ζήσεις από την αρχή αυτά τα συναισθήματα που καταπίεζες και είχες θάψει για καιρό σε κάνουν να σκέφτεσαι ‘μήπως τα έκανα μαντάρα σε κάποιο σημείο;».

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy