Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τραγωδία στα Τέμπη, 32 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Στους 32 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από την σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική αργά το βράδυ χθες Τρίτη στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη.

Στα νοσοκομεία έχουν διακομιστεί 85 τραυματίες, σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Βαθρακογιάννη.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έδωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, 194 επιβάτες μεταφέρθηκαν με πέντε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.

Από αυτούς τους 194 επιβάτες, οι 26 διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και άλλοι 32 στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Advertisement

Με έκτο λεωφορείο 20 άτομα μεταφέρθηκαν στη Λάρισα.

Επιπλέον, 5 επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης, εκ των οποίων 3 είναι καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν, ενώ 2, ελαφρά τραυματίες, παρέμειναν για νοσηλεία.

Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών συνεχίζουν να επιχειρούν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας και της ελληνικής αστυνομίας.

Hellenic Train: Τα δρομολόγια που ακυρώνονται, λόγω της σύγκρουσης αμαξοστοιχιών

Λόγω της σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών στον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, δεν θα πραγματοποιηθούν όλα τα δρομολόγια σε:

Advertisement

Αθήνα- Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Αθήνα -Καλαμπάκα

Καλαμπάκα -Αθήνα

Αθήνα – Λειανοκλάδι

Advertisement

Λειανοκλάδι – Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Λάρισα-Θεσσαλονίκη

Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα

Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος

Advertisement

Βόλος – Λάρισα

Λάρισα – Βόλος

Λειανοκλάδι -Στυλίδα

Στυλίδα – Λειανοκλάδι

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy