Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς Γιοκέ Αλεξίου στη Ναύπακτο

Από το  μεσημέρι της Δευτέρας ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης 15/3 στη Ναύπακτο, με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στους παίκτες του για την καλή εικόνα στον αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου και ζήτησε ανάλογη προσπάθεια.
Μάλιστα τόνισε ότι δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα του εφησυχασμού, μιας και ο αντίπαλος μπορεί να είναι στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά έχει δείξει ότι όταν υποτιμηθεί μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις.
Για τον αγώνα της Τετάρτης ο τεχνικός του ΑΟΤ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θέμη Αλεξίου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ενώ την αποστολή δεν θα ακολουθήσει και ο Κέβιν Γιοκέ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.  Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι τερματοφύλακες Παϊτέρης και Αναγνώστου. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σωτήρης Κοντογεώργος, μετά την περιπέτεια που πέρασε με ίωση που τον ταλαιπώρησε.

 

Ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής  ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 3 μ.μ. στο “Παπαχαραλάμπειο” στάδιο Ναυπάκτου. Διαιτητές οι Ιωάννης Πράνταλος (Αχαίας), Γεώργιος Καραμέρος (Ηλείας), Δημήτριος Κόρδας ( Ηλείας)

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy