Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

«Όχι» του δήμου Λάρισας στην ΕΠΟ για τον τελικό”

Αρνητικά απάντησε σήμερα ο δήμος Λάρισας στη χθεσινή επιστολή της ΕΠΟ αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο AEL FC Arena.

Ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Καλογιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή τις επιφυλάξεις του για τη διοργάνωση του τελικού: «Το γεγόνός ότι ο Τελικός Κύπελλόύ Ελλάδός τα τελευταία χρόνι δεν είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά συνοδεύεται από έκτροπα, δεν μας αφήνει περιθώρια να συμφωνήσουμε σε μια τέτοια προοπτική, παρά τη διάθεση των προηγούμενων ημερών για θεσμική συνεργασία και διεξαγωγή, με όρους και προϋποθέσεις. Εκτιμούμε ότι τα ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων, αλλά και των υποδομών της πόλης μας, ο γενικευμένος φόβος ότι η Λάρισα μπορεί να εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης οπαδών, καθώς και η άρνηση της τοπικής κοινωνίας να δεχθεί κάτι τέτοιο, δεν επιτρέπουν στον δήμο Λαρισαίων να συμφωνήσει μαζί σας».

Ακόμα επισημαίνει το εξής: «Εάν παρά την ξεκάθαρη άρνηση της πόλης να φιλοξενήσει τον Τελικό, προχωρήσετε στη διεξαγωή του, τότε θα πρέπει να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη για όμτι μπορεί να ακολουθήσει».

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy