Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Έτοιμοι για διεκδίκηση του τίτλου ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η άτυπη εκκίνηση των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους δύο προπονητές να ποζάρουν στους φακούς φορώντας πράσινα και κόκκινα γυαλιά, σε μία στιγμή που θα γίνει viral. Ο Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του αναφέρθηκε στους τομείς που θα κρίνουν τον τίτλο, τονίζοντας: «Θα είναι σκληροί τελικοί, σημαντικό το πως θα το διαχειριστούν οι παίκτες», ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League. Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας επισήμανε την σημαντικότητα του τίτλου για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφή και του ελληνικού μπάσκετ, τονίζοντας: «Να πανηγυρίσουμε εμείς το πρωτάθλημα».

 

Όρεξη για χιούμορ είχε ο Μπαρτζώκας, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού σε ερώτηση για το κλίμα στις εξέδρες να μεταξύ τους παιχνίδια να αναφέρει: «Ο Εργκίν είναι τυχερός γιατί μιλάει τούρκικα και δεν καταλαβαίνει τι λέγεται στο ΣΕΦ. Εγώ είμαι άτυχος, θα προσπαθήσω να μείνω ψύχραιμος παρότι είναι δύσκολο», πριν σταθεί στην απουσία του Μουσταφά Φαλ και τονίσει: «Χάνοντας τον Φαλ, χάσαμε όποια υπεροπλία μπορεί να είχαμε σε αυτή τη θέση».

Στη σημαντικότητα του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους» στάθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου, που που αναφέρθηκε στο αβαντάζ που έχει ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό».

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy