Follow Us

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα και να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο της, συμφωνείται να αποδεχτείτε και δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης η οποία μαζί με την πολιτική απορρήτου διέπουν την λειτουργία του planb24.gr.

Αποκλεισμός Ευθύνης

Οι σελίδες που έχουν συσταθεί για το planb24.gr είναι αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία προέρχονται από πηγές όπου η ομάδα του planb24.gr θεωρεί απολύτως αξιόπιστες.

Ωστόσο, χωρίς να υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα και την καταλληλότητα των πληροφοριών ούτε ρητά – ούτε σιωπηρά, το planb24.gr δεν αποτελεί προσφορά σε ένα στοίχημα και δεν περιλαμβάνει τη βάση μιας σύμβασης ή οποιασδήποτε υποχρέωσης με οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες που περιέχονται είναι στη διάθεσή σας και δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν, να δημοσιευτούν, να ληφθούν ή να προωθηθούν σε άλλα πρόσωπα.

Το planb24.gr προορίζεται μόνο για πρόσωπα στα οποία επιτρέπεται να λάβουν μέρος σε αθλητικά στοιχήματα γενικώς ή σε αθλητικά στοιχήματα στο εξωτερικό, σύμφωνα πάντα με τις νομικές διατάξεις της χώρας τους. Εάν στην χώρα σας απαγορεύεται το αθλητικό στοίχημα το planb24.gr σας ζητάει να κλείσετε αμέσως αυτήν την ιστοσελίδα.

Το planb24.gr δεν είναι υπεύθυνο για τις συνέπειες, ζημίες οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν από τη χρήση ή παράλειψη των σκέψεων και των συμπερασμάτων που περιλαμβάνονται στα εν λόγω έγγραφα.

Υπευθυνότητα

Έχετε την απόλυτη ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες διατίθονται από το planb24.gr, καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Νομοθεσία

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του planb24.gr επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Παρακαλούμε, διαβάστε επίσης και την Πολιτική Απορρήτου.