Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ήττα της ΑΕΚ και έξω από Europa

Η ΑΕΚ έδωσε μάχη αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Μπράιτον αν και είχε ένα εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο . Ωστόσο ομως πληγώθηκε ξανά από την άσπρη βούλα με το πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 55′ και τώρα πάει στο Άμστερνταμ για έναν τελικό και ένα εισιτήριο στο Conference League.Η Ένωση είχε την καλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι στο 43ο λεπτό. Ο Τσούμπερ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τράνταξε το δοκάρι του Βερμπρούγκεν. Ο Γκατσίνοβιτς με μια κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ.Το γκολ των γλάρων ήρθε στο 55ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι ανέτρεψε τον Ζοάο Πέδρο με τον διαιτητή να το σφυρίζει μέσω VAR. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε.Το ματς έγινε χειρότερο για την Ένωση στο 65ο λεπτό. Ο Γκατσίνοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, ενώ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Άμστερνταμ.

Μολονότι έπαιζε με παίκτη λιγότερα, η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει και να έχει πολύ καλή εικόνα, αλλά μοιραία άφηνε και κενά στην άμυνα της. Ο Στάνκοβιτς βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Φέργκιουσον, ο οποίος πήγε να τον περάσει στο 73’.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Πινέδα έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ που έκανε από καλή θέση μέσα από την περιοχή, πέρασε δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.

Advertisement

Μπράιτον: Βερμπρούγκεν, Ιγκόρ, Ντανκ, Βέλτμαν, Χίνσελγουντ, Γκρος, Γκίλμουρ, Μιτόμα, Αντίνγκρα, Φέργκιουσον, Πέδρο.

Advertisement

Generated by Feedzy