Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

«Δεν υπάρχει ΑΟ Τρίκαλα στο μπάσκετ!!!»

Ο Κώστας Παρδάλης αναφέρθηκε και στον μπασκετικό ΑΟΤ αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά από την πλευρά του Ερασιτέχνη πως η ομάδα που αγωνιζόταν ως ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν ο Αθλητικός Οργανισμός Τρίκαλα!!! «Πριν τέσσερα χρόνια έγινε το τμήμα μπάσκετ. Μετείχαν σαν διοικούσα επιτροπή και μερικά άτομα του Ερασιτέχνη. Συμφωνήσαμε να συνενωθούμε με τους Μάγους αλλά η συνένωση αυτή δεν έγινε ποτέ. Μας καθησύχαζαν ότι θα γίνει η συνένωση, στην συνέχεια μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και  πέρυσι το καλοκαίρι ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει ομάδα στα μητρώα της ΓΓΑ με το όνομα αυτό».

Γιατί όμως δεν δημοσιοποίησαν το γεγονός αυτό; «Δεν θέλαμε να διαταράξουμε την πορεία της ομάδας η οοία είχε πρωταγωνιστική πορεία και δεν θέλαμε να δωσουμε έκταση. Δεν υπάρχει τμήμα ΑΟ Τρίκαλα στο μπάσκετ, υπάρχει αθλητικός οργανισμός. Παράτυπα χρησιμοποιούν σήματα, ύμνο και οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή έχουν κάνει στο όνομα του Ερασιτέχνη δεν ισχύει».

Ο Κώστας Παρδάλης αποκάλυψε μάλιστα ότι επιθυμία του Ερασιτέχνη ήταν ο ΑΟΤ να συγχωνευτεί με Αίολο, Ίκαρους και Γόμφους αλλά «η απόφαση συνένωσης δεν έγινε ποτέ  γιατί δεν είχαμε ομάδα μπάσκετ να συνενώσουμε και οι του Αθλητικού Οργανισμού δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο…»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε πως «δεν είμαι διατεθειμένος να συνεργαστώ πάλι με τον Αθλητικό Οργανισμό ώστε να χρησιμοποιούν τα σήματα και τον ύμνο της ομάδας».

Advertisement

Τέλος αναφέρθηκε στο τμήμα futsal το οποίο «λόγω λάθος χειρισμών δεν μπήκε στο Μητρώο οπότε διαλύθηκε» ενώ για το τμήμα  χάντμπολ τόνισε πως «διαλύθηκε γιατί δεν υπήρχε προσέλευση».

 

Advertisement

Generated by Feedzy