Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ευχαριστήριο των γονεών του Παύλου Παπακώστα

Σαν γονείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και την διοίκηση της Ακαδημίας του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία για να αρχίσει το ταξίδι, ενός αθλητή τους, προς το όνειρό του.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κ. κ. Λουλέ Γιώργο ,Σαρακατσάνο Αχιλλέα , Τζιώρα Βάσω , Βαλομάνδρα Νίκο , Τσιρογιάννη Γρηγόρη καθώς και τον προπονητή της ΕΠΣ Τρικάλων κ. Ψύχο Βίκτωρα για την πίστη τους , την αφοσίωση τους ,την βοήθεια , την καθημερινή τους προσπάθεια και την στήριξή τους ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της μέχρι εδώ πορείας του και να συνεχιστούν στο επόμενο επίπεδο.
Πάνω από όλα σας ευχαριστούμε γιατί είστε υπέροχοι άνθρωποι με μεγάλα προσόντα και άψογη συμπεριφορά και καταφέρατε να γίνετε μια δεύτερη οικογένεια για όλα τα παιδιά.
Ευχόμαστε το έργο σας να συνεχιστεί και να συμβάλλετε πάντα ως κυρίαρχοι παράγοντες για να φτάσουν να επιτύχουν τους στόχους τους όλα τα παιδιά. Θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και ειδικά στην καρδιά του μικρού!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους και τη διοίκηση της ακαδημίας ΑΟ Πύργου καθώς ήταν το εναρκτήριο έναυσμα για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Οι γονείς του Παύλου Παπακώστα

Advertisement

Generated by Feedzy