Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μάριος Ηλιόπουλος ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

Οι φίλοι της ΑΕΚ  θα πρέπει να περιμένουν έναν άνθρωπο δραστήριο και ευθύ, που δεν μασάει τα λόγια του και πράττει με βάση όλα όσα του ορίζει το ένστικτό του

Ο Μάριος Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1969, όντας ο γιος του Παναγιώτη και της Δέσποινας. Ήταν το ένα από τα τρία αγόρια της οικογένειας. Τα άλλα δύο αδέλφια του να ήταν ο Γιάννης (ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2017) και ο Αντώνης, ο οποίος αρχικά ασχολήθηκε με την ποντοπόρο ναυτιλία, πριν αποχωρήσει κάποια στιγμή από τον χώρο και αποφασίσει να ασχοληθεί με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Σαντορίνη και την Πάρο.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μεγάλωσε στο Ψυχικό και πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών. Ο πατέρας του, Παναγιώτης, είχε ασχοληθεί από μικρή ηλικία με επιχειρήσεις και την εμπορία χρυσού, όπου αναδείχθηκε εκ των κορυφαίων του χώρου, ενώ από το 1988 ασχολήθηκε με την επιβατηγό ναυτιλία και το 1989 ίδρυσε μαζί με τον γιο του, Μάριο, την Seajets.

Η ενασχόλησή του με τους αγώνες αυτοκινήτου, ήταν καθοριστικής σημασίας μια και η δυναμική του ως άνθρωπος, έδωσε μια πολύ καλή βάση προκειμένου να έχει ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου στο “τιμόνι” του, έναν πολύ δυναμικό και ενεργό οδηγό υψηλού επιπέδου και καθόλου τυχαία, διατέλεσε Πρόεδρος για 4 συνεχόμενες θητείες από το 2015 έως το 2023.

Advertisement

Η παρουσία του ως αγωνιζόμενος στις αναβάσεις και όχι μόνο, πάντα με κορυφαίας απόδοσης μοντέλα, έδινε έναν πολύ καλό λόγο για να πολλαπλασιαστεί ο κόσμος που παρακολουθούσε τους αγώνες από κοντά.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης στα “πέτρινα χρόνια” του Ράλι Ακρόπολις, καθώς ο Εθνικός μας αγώνας δεν μπορούσε να σταθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) λόγω αδυναμίας στην κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν δημιουργηθεί από προηγούμενες χρονιές. Τελευταία χρονιά που το Ακρόπολις ήταν στο καλεντάρι του WRC ήταν το 2013. Από το 2014 και μέχρι το 2017, η SeaJets υποστήριξε έμπρακτα το όνομα του Ακρόπολις, αναλαμβάνοντας τη βασική του χορηγική ανάγκη στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, στο ERC που αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι.

Advertisement

Generated by Feedzy