Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με φιλάθλους το Καρδίτσα-ΑΕΛ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε προχθές πως το παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας-Λάρισα θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», μια και υπάρχει έλλειψη πιστοποιητικού πυροπροστασίας!!!

Ωστόσο ηαναμέτρηση τελικά θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων αφού λύθηκε το θέμα με την πυροπροστασία του ΔΑΚ.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε. Λάρισας (29/10- 15:00) θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία των φιλάθλων μας, αφού εξασφαλίσθηκε η άδεια τέλεσης του αγώνα με κόσμο.

Advertisement

Επίσης η ΠΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή: 18:00 έως 21:00

Σάββατο: 11:30 έως 13:30

Κυριακή: 10:00 έως 12:30

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στη 13:00.

Advertisement

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:

Θύρα 1 και 3 – 15€

Θύρα 2 – 20€

Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν από το Official Store του Συλλόγου μας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΛ, επομένως θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Advertisement

 

Advertisement

Generated by Feedzy