Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπρισίμης: «Λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης…» (Βίντεο)

Αφού συνεχάρη το Κιλελέρ και τον Κώστα Κατσάρα για την δουλειά που κάνει ο Βαγγέλης Μπρισίμης είπε: «Για μας ήταν ένας τελικός. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός τακτικά και ψάχναμε κάποιες φάσεις όπου θέλαμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Η αλήθεια είναι ότι από το άγχος το παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης, είχαμε καθαρές φάσεις και καταφέραμε κάποια στιγμή να σκοράρουμε με τον Νίκο που σημείωσε ένα ωραίο γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδωσαν την ψυχή τους».

Ο Βαγγέλης Μπρισίμης δεν μπήκε στην λογική πόσες νίκες χρειάζονται ακόμη αλλά είπε πως θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα με τον ίδιο ρυθμό ενώ για το ματς με το Κιλελέρ τόνισε ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν τέλεια στην δοκιμασία.

Τέλος για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση στην Άρτα είπε: «Θα πάμε στην Άρτα και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το διπλό. Σεβόμαστε κάθε σωματείο, όμως εμείς πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος αφιέρωσε την νίκη στον κόσμο και σημείωσε πως τον χρειάζεται και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Άρτα.

Advertisement

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των Τρικάλων στην συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Generated by Feedzy