Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε τον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος στην κπορυφή

Μακράν καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι Θεσσαλονικείς ήταν θθεαματικοί και αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν τον εξαιρετικό Ντεσπόντοφ ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ Η ομάδα του Λουτσέσκου  είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει περισσότερα  τέρματα ενώ για τον Παναθηναϊκό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε από το Var  σε πάτημα του Τάϊσον. Οι πράσινοι έψαξαν στα τελευταία λεπτά την ισοφάριση και είχαν δύο εξαιρετικές στιγμές με τους Μλαντένοβιτς και Γεντβάι,  αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοπαλία βαθμούς με την. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε  ευχαριστημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά έξαλλος με τον διαιτητή, έχοντας παράπονα για τις αποφάσεις του. Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη σε παίκτη (σ.σ. Γεντβάι). Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια συμπεριφορά προς μια ομάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Ο Ντόη άνοιξε το σκορ  στο 57ο λεπτό, ενώ ο Φραν Ναβάρο στο 65′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.  Οι Ηπειρώτες μείωσαν στο 76′ με εκτέλεση πέναλτι του Κόντε, όμως ο Γιόβετιτς, “κλείδωσε” το τρίποντο για τους ερυθρόλευκους στο 90+3′ γράφοντας το 3-1.

Ο Πόνσε πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ και η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 των Κρητικών στην OPAP Arena, καθώς ο Φαν Βέερτ σκόραρε κι αυτός στην τελευταία φάση του ματς.

Η 20η αγωνιστική

Advertisement

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2

Κηφισιά – Άρης 0-1

 

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0

Advertisement

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 47
ΑΕΚ 45
Παναθηναϊκός 44
Ολυμπιακός 41
Άρης 33
Αστέρας Τρίπολης 29

Advertisement

———————————————

Λαμία 27
Ατρόμητος 23
Πανσερραϊκός 22
ΟΦΗ 20
Βόλος 15
Παναιτωλικός 14
ΠΑΣ Γιάννινα 12
Κηφισιά 12

*Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στους πράσινους με 0-3.

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement

Generated by Feedzy