Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παλικαρίσιο διπλό στον Σβορώνο!!!

Τα Τρίκαλα στην πρώτη τους επικίνδυνη έξοδο στο πρωτάθλημα έδειξαν χαρακτήρα και συγκέντρωση και απέδρασαν από την έδρα του Σβορώνου με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα Τρίκαλα μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν με ένα ωραίο γκολ του Νίκου Σκόνδρα και πήγαν στα αποδυτήρια με 0-1. Στην επανάληψη άντεξαν στην πίεση που τους έβαλαν οι γηπεδούχοι και με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο που έκανε δύο, τρεις μεγάλες αποκρούσεις κράτησαν το μηδέν.

Οι αλλαγές του Καλογιάννη που δεν έκλεισε την ομάδα πίσω αλλά πέρασε φρέσκους επιθετικούς στο παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να βγάλουν μερικές φαρμακερές αντεπιθέσεις και αφού έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μαρούδα και Βασιλείου βρήκαν τελικά το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Μαρούδα για να «σφραγίσουν» την νίκη.

Ο μαραθώνιος της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται με τον ΑΟΤ να υποδέχεται την Τετάρτη την Ζάκυνθο για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική και αμέσως μετά το Σάββατο παίζει και πάλι εντός με τον Βατανιακό. Τα Τρίκαλα έχουν και τρίτο σερί παιχνίδι εντός με τον Αστέρα Πετριτή το μεθεπόμενο Σάββατο. Στόχος είναι το τρία στα τρία που θα σταθεροποιήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις…

Advertisement

Γκολ από τον χαρισματικό Νίκο Σκόνδρα!

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην μία άξια λόγου ευκαιρία που δημιουργήθηκε στο πρώτο 45λεπτο ο περσινός πρώτος σκόρερ του ομίλου Νίκος Σκόνδρας πέτυχε το 3ο του φετινό γκολ (ένα σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα) καθώς μετά από ασίστ του Ζαϊμι κεραυνοβόλησε με ασύλληπτο σουτ στο ύψος της περιοχής τον Ζωγράφο!!!

Πίεση από τους γηπεδούχους

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά πιέζοντας ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Advertisement

Στο 53’ σουτ του Μπλατζώνη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος που ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 60΄και και ενώ ήταν έτοιμος να βγει απέναντι από τον Ζωγράφο ο Νίκος Σκόνδρας ανατρ΄πηκε αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά δεν έδωσε τίποτα…

Στο 64’ ο Παπαδόπουλος και πάλι απέκρουσε συρτό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοντοθανάση ενώ αμέσως μετά ο Μπλατζώνης από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 66’ όταν ο Δημηνάς που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι σούταρε συρτά και δυνατά  για να αποκρούσει και πάλι ο Παπαδόπουλος.

Advertisement

Δύο μεγάλες στιγμές για να «καθαρίσει»

Στο 82’ τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το ματς όταν ο Νίκος Σκόνδρας έβγαλε ασιστ για τον Μαρούδα που βγήκε απέναντι από τον Ζωγράφο αλλά το σουτ που επιχείρησε «έγλυψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 89’ και πάλι τα Τρίκαλα άγγιξαν το γκολ όταν ο Βασιλείου από εξαιρετική θέση σούταρε ελάχιστα άουτ.

Το «τελείωσε» ο Μαρούδας

Τα Τρίκαλα τελικά κλείδωσαν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις όταν μετά από ασίστ του Νίκου Σκόνδρα ο Μαρούδας με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Advertisement

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τικοζόγλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους  Παντικίδη,  Κωνσταντινίδη του ιδίου συνδέσμου.. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπουκουβάλα, Πατρώνη  του ΑΟΤ

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης (87’ Κατσαμάγκας), Φυτόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μυστρίδης, Ξυδούς (80’ Φωκαϊδης), Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης (61΄Κυρτέγος),  Δεμηρτζόγλου (61’ Δημηνάς), Μπατζώνης, Δημητρίου

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάκος. Σκόνδρας Γιάννης, Ζαϊμι (65’ Βασιλείου), Σαμαντάς (85’ Κοντογεώργος), Πατρώνης (71’ Μπέκας), Κωστόπουλος, Σκόνδρας Νίκος, Κατσαντώνης, Αλεξίου (65’ Μαρούδας)

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy