Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Πανέτοιμος ο ΑΟΤ για την μάχη με τον πρωτοπόρο!!!

Ο ΑΟΤ υποδέχεται τον πρωτοπόρο, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Παρά την απουσία του τιμωρημένου Παναγιώτη Πατρώνη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι και έτοιμοι να διεκδικήσουν με πάθος και πείσμα το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα, παρουσιάζοντας καλή εικόνα και μεγάλη θέληση για την θετική έκβαση του αυριανού αγώνα . Η νίκη είναι ο μόνος στόχος για τον ΑΟΤ, καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία, καθώς όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, κάθε ματς από δω και πέρα είναι και ένας “τελικός”.
5 και 10 Ευρώ τα εισιτήρια-Δωρεάν οι γυναίκες και οι μαθητές
Την Κυριακή 10 Mαρτίου 2024, ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας σε έναν αγώνα που έχει ως στόχο την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.
Καλούμε όλους τους φίλους του ΑΟΤ να έρθουν στον αγώνα, να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους στηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνουν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θύρα 1 : 5 Ευρώ
Θύρα 4 : 10 Eυρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας BLUE και VIP θα εισέλθουν από την Θύρα 4.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν οι γυναίκες φίλαθλοι και οι μαθητές-τριες έως 15 ετών.

Advertisement

Generated by Feedzy