Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαρωτική και πέρα από κάθε προσδοκία η παρουσία των ετεροδημοτών στην προεκλογική ομιλία του Κώστα Σκρέκα στην Αθήνα

Τη συγκίνηση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα προκάλεσε η σαρωτική προσέλευση των ετεροδημοτών της Αθήνας στην προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Αισιόδοξος και πεπεισμένος για την επικράτηση της Ν.Δ. στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μαχητικός και με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει, εμφανίστηκε ο Τρικαλινός υπουργός στην μαζικότατη συγκέντρωση των ετεροδημοτών.

Advertisement

Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Κώστας Σκρέκας είναι ένας άνθρωπος που αξίζει πολλά. Πατάει γκάζι όταν οι άλλοι θα πατούσαν φρένο. Εργατικός, ακούραστος, μαχητικός, αποτελεσματικός. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι το μυαλό του είναι εδώ αλλά η καρδιά του είναι στα Τρίκαλα».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ένας άξιος υπουργός που έδωσε τη μεγάλη μάχη στην Ευρώπη και την κέρδισε όχι μόνο για τα Τρίκαλα αλλά και για όλη την Ελλάδα».

Advertisement

Γιώργος Στασινός: «Ο Κώστας Σκρέκας ήταν ο καλύτερος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον οποίο είχα την καλύτερη συνεργασία από το 2015 μέχρι σήμερα. Αξίζει στην ελληνική Βουλή ένας άνθρωπος σαν τον Κώστα Σκρέκα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ψηφίζετε ανθρώπους σαν τον Σκρέκα. Πρακτικούς και αποτελεσματικούς».

Advertisement

O Τρικαλινός Υπουργός εμφανώς συγκινημένος με την ενθουσιώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Τρικαλινές και Τρικαλινοί της Αθήνας, αλλά και με τα θερμά λόγια των κυρίων Γεωργιάδη, Μπακογιάννη και Στασινού, ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμπατριώτες του για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και υποσχέθηκε πως θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών τους και θα δώσει όλη του την ψυχή για να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους αυτή και να φτάσουν τα Τρίκαλα ψηλά!

Advertisement

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση στέλνει ένα καθαρό μήνυμα νίκης στην πορεία προς τις εκλογές. «Οι συμπολίτες μου δίνουν σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία γιατί αποδείξαμε στην πράξη ότι μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά!» ανέφερε ο Κώστας Σκρέκας με τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των ετεροδημοτών να δίνουν πανηγυρικό τόνο στην πολιτική εκδήλωση.

Advertisement

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τετραετούς διακυβέρνησης ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες ενεργειακές κρίσεις των τελευταίων ετών, δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας από τις υψηλές τιμές ενέργειας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες.

Advertisement

Ο κ. Σκρέκας παρουσίασε τα πολυάριθμα έργα υψηλής σημασίας, ύψους 180 εκατ. ευρώ, που υλοποιούνται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον Νομό Τρικάλων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας: «θέλουμε οι νέοι μας να παραμείνουν στον τόπο μας, να μην ερημώσουν τα χωριά μας και να γίνουν τα Τρίκαλα επιλογή ζωής!».

Ειδική αναφορά έκανε στον πρωτογενή τομέα και στην έμφαση που έδωσε η Κυβέρνηση της Ν.Δ. για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, αλλά και το νέο πρόγραμμα παραγωγής καθαρής και φθηνής ενέργειας και για τους αγρότες «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη».

Advertisement

Οι ετεροδημότες έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Κώστα Σκρέκα ο οποίος πρωταγωνιστεί από την πρώτη γραμμή της κεντρικής πολιτικής σκηνής προσφέροντας στην Πατρίδα και το Νομό Τρικάλων.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy