Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το έχουν ακόμη οι θεσσαλοί βετεράνοι!!!

Η βροχή που έπεφτε ακατάπαυστα καθ’ όλη την διάρκεια του 2ου Πανθεσσαλικού τουρνουά ποδοσφαίρου βετεράνων δεν ήταν ικανή να κάμψει τον ενθουσιασμό των βετεράνων που συμμετείχαν στο 2ο Πανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων που φιλοξένησαν φέτος τα Τρίκαλα.

Με αέρα εφήβων οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα, της ΑΕΛ, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου δεν πτοήθηκαν απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και ξεδίπλωσαν τις αρετές τους. Μερικά απο τα κορυφαία ονόματα που ανέδειξε η Θεσσαλία ήταν στο γήπεδο όπως οι Παραφέστας, Σελιώνης, Μιχαήλ, Τσουκάλης, Τζιφούλης, Δρόσος, Καραμίχαλος, Σκούτας, Κώτσιος και κάμποσοι Τρικαλινοί νεότεροι και παλιότεροι βετεράνοι με προπονητή τον Τάκη Ρούσσα.

Πολλά ήταν και τα σπουδαία ονόματα που παρακολούθησαν τα ματς και κάποιοι εξ αυτών δεν αγωνιστηκαν λογω τραυματισμού. Έτσι διακρίναμε τους Αργυρούλη, Γκόλαντα, Κολομητρούση, Παραπραστανίτη, Νταρακλίτσα, Τριχιά, Μπακάλη, Καλαντζή, Γεωργίτση αλλά και τον σπουδαίο Ίμρε Μπόντα.

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην μνήμη παλιών ποδοσφαιστιστών και παραγόντων του ΑΟ Τρίκαλα που τιμήθηκαν στο τέλος του αγώνα (ακολουθεί άλλο άρθρο).

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy