Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Περιστέρι το είχε ξανασηκώσει 40 χρόνια πριν, πάλι στα Τρίκαλα!!!

Το Περιστέρι ήταν ο μεγάλος θρθαμβευτής στο Πανελλήνιο Παίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Πότε είχε πάρει ξανά τον ίδιο τίτλο; Σαράντα χρόνια πριν, πάλι στα Τρίκαλα!!! Ο καλός φίλος και συνάδελφος Δαμιανός Παπαχατζής ο πατέρας του οποίου ήταν μέλος εκείνης της ομάδας ανέβασε την ιστορική φωτό με ένα νοσταλγικό κείμενο:

Καλοκαίρι του 1983. Σαράντα χρόνια πριν στα Τρίκαλα. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που είχε ιδρυθεί μόλις 12 χρόνια πριν, νικά στον τελικό τον Νεστωρα του κοουτς Κεραμεα, του Χρήστου Κουντουρακη κ.α. και κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α’ Εθνική. Στην ιστορική πανηγυρική φωτογραφία ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Από αριστερά διακρίνονται Σωτήρης Λαμπρόπουλος, Πλούταρχος Βυλλιωτης, Παύλος Αραποσταθης, Νίκος Πέππας από κάτω του ο “Παντσο” Παναγιώτης Κοτσώνης, τον οποίο χάσαμε πριν από λίγες μέρες και πολύ στεναχωρηθηκαμε, δίπλα ο Τάκης Κατσίκης. Ακόμα από αριστερά οι Νίκος Λατροβαλης, Δημήτρης Τζιάλλας, Θέμης Δαρδανης. Από κάτω του ο Κώστας Κωτσης. Ο Άγγελος Κορωνιός, ο Νίκος Κασουρίδης, ο Θανάσης Τζιάλλας, ο πατέρας του Νίκου Κασουριδη, ο Δημήτρης Παπαχατζής. Ακόμη κάτω διακρίνονται οι Στέφανος Φώτου, Βαγγέλης Γλυκός, Βασίλης Μπάτσιος, Ηλιακης, Κοκκινογένης.

Αν ξέχασα κάποιον συγγνώμη. Όσους βλέπετε τους προσθέτετε εσείς. Σαράντα χρόνια μετά το Περιστέρι ξανά στα Τρίκαλα κατέκτησε το Πανελλήνιο Παίδων με παίκτη τον γιο του Θανάση Τζιάλλα, τον Νίκο. Ο ζευγάς φεύγει η σπορά μένει.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy