Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Φεύγουν οι ξένοι παίκτες απ’ το Ισραήλ

Το Ισραήλ και η Λωρίδα της Γάζας βρίσκονται ξανά σε πόλεμο μετά από μια αιφνιδιαστική στρατιωτική επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου (7/10) η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Χαμάς, η οποία εκτόξευσε χιλιάδες ρουκέτες κατά της ισραηλινής επικράτειας.

Στο πλαίσιο της εμπόλεμης κατάστασης που βρίσκεται η Μέση Ανατολή, οι ισραηλινές ομάδες, μεταξύ των οποίων κι η Μακάμπι Χάιφα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League, επέτρεψαν στους ξένους παίκτες να φύγουν για τις πατρίδες τους.

Ο Ορλάντο Μοσκέρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη φύγει από το Ισραήλ με προορισμό την πατρίδα του, τον Παναμά. Στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου (7/10) οι ξένοι αθλητές της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της νεοφώτιστης ομάδας της Winner League, Ιρόνι Ραμάτ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το one.co.il.

Ο Ζιλ Οφέκ, Team manager της Μακάμπι Χάιφα,  έχει χάσει τα ίχνη του πατέρα του, Μπέντσι.

Advertisement

Από τη μεριά της η ισραηλινή ομάδα επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας: “Η οικογένεια της Μακάμπι Χάιφα προσεύχεται για την ασφάλεια του Μπέντσι κι ελπίζει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα φτάσουν στο σημείο και θα του σώσουν τη ζωή”.

Φυσικά όπως είναι λογικό, αναβάλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Advertisement

Generated by Feedzy