Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Φόρος: “Ανέλαβα πλήρως την ευθύνη…”

Ο χάρης Φόρος τοποθετήθηκε γραπτά για την παραίτηση του απο τα Trikala Basket σημειώνοντας πως ανέλαβε την ευθύνη για τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά σημειώνει:
“Έπειτα από 4 χρόνια ως προπονητής της ομάδα των Τρικάλων αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα καθώς η διοίκηση αποδέχτηκε την παραίτηση μου μετά την τελευταία ήττα του Σαββάτου απέναντι στον Αίολο Αγυιας.
Αντιλαμβάνοντας το ρόλο μου ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του τμήματος, λειτουργώντας πάντα με αξιοπρέπεια εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ όλα, τους παίχτες της ομάδας για τις αμέτρητες ώρες προπόνησης και προσπάθειας, την διοίκηση του συλλόγου και ειδικά τους κκ Σκρέτα Κώστα και Παπαγεωργίου Δημήτρη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδειξαν, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στο staff της ομάδας για την άριστη συνεργασία.
Αυτή η ομάδα αποτελεί για μένα πολύ περισσότερα από ένα απλά σύνολο αθλητών. Είναι μία οικογένεια, ένας χώρος όπου μοιραζόμαστε όχι μόνο τις νίκες μας, αλλά και τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες μας”.

Advertisement

Generated by Feedzy