Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Τζέλη

Η 17χρονη Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ Μαρία Τζέλη στον πρώτο αγώνα της καριέρας της σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν ηττήθηκε στον γύρο των «64» και  στην κατηγορία των -53 kg με 2-1 (3-2, 0-6, 4-2) από την Σλοβάκα Μπρισκάροβα, κάτοχο δύο χάλκινων μεταλλίων σε Παγκόσμια πρωταθλήματα νεανίδων (2016, 2018), με εμπειρία και από Παγκόσμια πρωταθλήματα γυναικών (2019, 2022).

 

Η Τζέλη αν και πρωτάρα και πολύ μικρή σε ηλικία αγωνίστηκε χωρίς άγχος, ήταν μέσα στο παιχνίδι και σύμφωνα με τον Νίκο Παϊταρίδη είχε και μία λάθος απόφαση των διαιτητών εναντίον της που της στέρησαν βαθμούς.

 

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η Μαρία Τζέλη έβαλε τις βάσεις για σπουδαία πράγματα μελλοντικά μιας και δείχνει ικανή να τα καταφέρει…

 

Παϊταρίδης: «Χαρμολύπη…»

 

Advertisement

Ο Νίκος Παϊταρίδης, προπονητής της Μαρίας στον ΣΟΑΤΤ, βρέθηκε στο Αζερμπαϊτζάν και σχολίασε ως εξής τον αγώνα της: «Χαρμολύπη…Με καταπληκτικό αγώνα η Μαρία Τζέλη δυστυχώς ηττήθηκε 2-1 με τόσο μικρή διαφορά αλλά (λίγες φορές το λέω) με καταφανέστατη αδικία αφού δεν μέτρησε πεντακάθαρο 3ποντο. Ηταν η κυρίαρχη του αγώνα με τσαμπουκά και πρωτοβουλία,  όμως η τύχη μας στέρησε ότι δικαιούμασταν.

Τόσο περήφανος και στο επόμενο είμαι βέβαιος οτι θα είναι βάθρο».

 

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy