Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλίκη Κατσαβού: Δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη

Η Αλίκη Κατσαβού κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το πως διαχειρίστηκε το πένθος, μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, αλλά και το πως είναι οι σχέσεις της με τις κόρες του.

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του.

Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει.

Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη.

Advertisement

Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

Με αφορμή τις οικογενειακές προστριβές που ξέσπασαν μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε για την ίδια:

«Για μένα δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη. Εγώ δεν έχω να χωρίσω και να μοιράσω με κανέναν τίποτα.

Απλά, η πανδημία και η απόσταση δεν βοηθάει τις σχέσεις. Εγώ αγαπάω όλα τα κορίτσια, τη Σάντρα την βλέπω περισσότερο.

To άρθρο Αλίκη Κατσαβού: Δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy