Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βέλεθ: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φραν Βέλεθ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και είπε μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση ενώ χαρακτήρισε ως «τελικό» το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν όντως μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για όλη την πορεία μας στα πλέι οφ. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς. Είναι αλήθεια πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά απέναντι στον Άρη, παρότι ο αντίπαλος είχε μείνει με δέκα παίκτες, αλλά… ok. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ καλά, έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση και μεγάλη δυναμική ως ομάδα στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει δέκα παιχνίδια αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, παίρνοντας πολύ σημαντικές νίκες και στα περισσότερα ματς έχουμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος για να πετύχουμε αυτά που έχουμε στοχεύσει. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το πνεύμα ως ομάδα και να δείξουμε την ίδια συμπεριφορά και νοοτροπία και στους αγώνες που έρχονται». 

Advertisement

Για τη συνέχεια, είπε:

«Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ξανά μπροστά μας άλλον έναν “τελικό”, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι διότι ως τώρα δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα». 

{DATE}

Δείτε επίσης: Τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Βέλεθ: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»
«Ραντεβού στο Παρίσι»
Θεοδωρικάκος για κακοποίηση της γάτας: «Ο νόμος είναι αυστηρός» (vid)
Θεσσαλονίκη: Ποντίκι κάνει βόλτες μέσα στην κουζίνα της Λέσχης του ΑΠΘ (vid)
Αντιδράσεις κατά της καμπάνιας Καπουτζίδη για το γάμο ομοφυλοφίλων – Επτά ιερείς έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό (vid)

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy