Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκομπέρ: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα αγωνιστώ στο Eurobasket»

Η Γαλλία θα αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο στο Eurobasket με μοναδικό στόχο τη νέα διάκριση. Οι «τρικολόρ» διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και στοχεύουν στην κατάκτηση μεταλλίου. Ωστόσο, ενδέχεται να έχουν μια τεράστια απουσία. Ο Ρούντι Γκομπέρ επισήμανε ότι δεν γνωρίζει εάν θα δώσει ή όχι το παρόν στο Ευρωμπάσκετ. Ο σούπερ σταρ πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν φέτος στο NBA με τους Γιούτα Τζαζ.

Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος Γάλλος σέντερ έχει κατακτήσει τέσσερα συνολικά μετάλλια φορώντας το εθνόσημο των «τρικολόρ». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το επερχόμενο Eurobasket τόνισε ότι δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση.

«Δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου για το Eurobasket του 2022», σημείωσε χαρακτηριστικά.

O Νάντο Ντε Κολό και Νίκολας Μπατούμ δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της εθνικής Γαλλίας στο Eurobasket. Την ίδια ώρα, ο Εβάν Φουρνιέ επισήμανε ότι θα είναι παρόν στο μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου Άπαντες στις τάξεις των «τρικολόρ» ευελπιστούν να αγωνιστεί κανονικά ο Γκομπέρτ. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σέντερ του πλανήτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός αμυντικά ενώ φέτος μέτρησε μέσο 15,6 πόντους στο NBA.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy