Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δεν θα λειτουργήσουν Ακαδημίες φέτος Αμπελάκια/Φλαμούλι

Με ανακοίνωση της η ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική γνωστοποιεί ότι δεν θα λειτουργήσει ακαδημίες αν και είχε προγραμματίσει κάτι τέτοιο. Στην ανακοίνωση που ακολουθεί εξηγεί τους λόγους:
Η νεοσύστατη ομάδα των Αμπελακίων/Φλαμουλίου, με αφορμή τις «τριβές» των τελευταίων ημερών και αναφορικά με τα τμήματα υποδομών και τη νέα έδρα στο γήπεδο Φλαμουλίου, οφείλει να τοποθετηθεί σεβόμενη την ιστορία και τα ποδοσφαιρικά μεγέθη του Νομού (Α.Ο.Τρίκαλα).
Ενώ ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριλάμβανε και λειτουργία τμημάτων υποδομής, μιας και η φιλοσοφία μας χρόνια τώρα εκεί εστιάζει, οφείλουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αναστείλουμε τη λειτουργία των Ακαδημιών μας δείχνοντας έτσι το σεβασμό στη Πρώτη ομάδα του Νομού μας.
Η φετινή μεταβατική χρονιά θα μας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να οργανωθούμε και να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στην Α’ κατηγορία. Ευχόμαστε στα παρακείμενα τμήματα υποδομών της περιοχής καλή ποδοσφαιρική χρονιά με σεβασμό στα ιδεώδη του Αθλητισμού (πάνω απ΄όλα)
Εισαγωγή

Advertisement

Generated by Feedzy