Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη του υπ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ηλιάδη στη Δ.Π.Ε. Τρικάλων

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Ν. Τρικάλων, κ. Γιώργος Ηλιάδης, επισκέφθηκε, σήμερα Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη και συζήτησε θέματα της εκπαίδευσης, της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της στελέχωσής τους.

Advertisement

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον κ. Ηλιάδη για όλα τα θέματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων. Αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες του ΥΠΑΙΘ για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων με διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 και στις έγκαιρες μεταθέσεις, αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών, ώστε να εξασφαλιστεί έγκαιρα η εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Νομού μας.

Ο κ. Ηλιάδης ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα καινοτόμα προγράμματα που πραγματοποιούνται στις σχολικές μας μονάδες και δήλωσε ότι από την πλευρά του υπάρχει διάθεση συνεργασίας για οτιδήποτε θα συμβάλλει στην βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου.
Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με φιλική και ευχάριστη διάθεση με όλο το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy