Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι υπέροχο για να κατανοήσεις τις προτεραιότητες σου. Επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσεις με συνεργάτες ή να εκτελέσεις επαγγελματικές ιδέες με παλιούς φίλους. Μπορείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα. Υπάρχει η τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά αργότερα σήμερα, κάτι που μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό εμπόδιο. Ωστόσο η ομαδική εργασία ανταμείβει συνολικά και η δικτύωση τονώνει τις ιδέες. 

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σε κρατούν αισιόδοξη και δυναμική. Υπάρχει περισσότερο χρώμα στον συναισθηματικό κόσμο σου και τα συναισθήματα για μια κατάσταση μπορεί να σε εκπλήξουν. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να αποδράσεις αργότερα σήμερα. Προσπάθησε να αποφύγεις την αναβλητικότητα καθώς μπορεί να υπάρξει μια σταθερή ευκαιρία για να λύσεις ένα πρόβλημα, εάν πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και συγκεντρωθείς σε πρακτικές προτεραιότητες. Η συζήτηση για συναισθηματικά θέματα μπορεί να μην είναι τόσο καλή, μιας και μπορεί να κρίνεις λάθος την πρόθεση του άλλου. 

Δίδυμοι
Οι διαφορετικές από ότι συνήθως δραστηριότητες σήμερα μπορεί να είναι διεγερτικές. Αν και οι ανταλλαγές σου είναι γόνιμες, ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις αργότερα σήμερα. Απόφυγε το να κάνεις μια σκληρή ή παράλογη παρατήρηση που πιθανά να πληγώσει τα συναισθήματα κάποιου και σκέψου ότι οι άνθρωποι δεν εννοούν πάντα αυτό που λένε. Με τη Σελήνη στο 12ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα, δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου και ίσως κοιτάξεις πίσω πριν προχωρήσεις. 

Καρκίνος
Είσαι επικεντρωμένη στις σχέσεις σου σήμερα και είναι καλή στιγμή να εμπλακείς σε συζητήσεις για στόχους και στρατηγικές. Η Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου σε βγάζει από το καβούκι σου. Ωστόσο η αθόρυβη μελέτη ή έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και ίσως κάποιες μεγάλες ανταμοιβές. Μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες αργότερα σήμερα και μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για απόσυρση όσο και την ανάγκη σου για απόδοση και παραγωγή. 

Advertisement

Λέων
Τραβάς την προσοχή τώρα και τείνεις να έχεις μεγαλύτερη προσωπική επιρροή από ότι συνήθως. Η ωριμότητα σου φαίνεται σήμερα και εκφράζεις απόλυτα τον εαυτό σου.  Είσαι σε γενικά καλή θέση για να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και περιεκτικά, εάν λάβεις υπόψη την άποψη του συντρόφου σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με κοινωνικά ή ρομαντικά προβλήματα στο μυαλό σου. Ταυτόχρονα είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς ή να διασκεδάσεις αν παραμελείς τη δουλειά που πρέπει να κάνεις.    

Παρθένος
Τα κανάλια έκφρασης μπορεί να είναι ασυνήθιστα αλλά ικανοποιητικά σήμερα. Υπάρχει γενικά θετική ενέργεια μαζί σου που ευνοεί τα επαγγελματικά. Σίγουρα απολαμβάνεις πολλές νέες ιδέες, μεθόδους ή σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Αργότερα σήμερα και αύριο θα μπορούσες να αισθανθείς δυσαρέσκεια με το πως είναι οργανωμένη η ζωή σου αυτήν τη στιγμή και μπορεί να σου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις από που πρέπει να αρχίσεις να διορθώνεις. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στους περισπασμούς να μπλέξουν τα συναισθήματα και τα σχέδια σου. 

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε βάζει σε λειτουργία παρατήρησης. Θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι λίγο αναστατωμένη αργότερα σήμερα και αύριο. Ίσως θελήσεις να ξεφύγεις από τις ρουτίνες με την πρώτη ευκαιρία. Νιώθεις την ανάγκη για κάτι διαφορετικό, αλλά δυσκολεύεσαι να οραματιστείς τι ακριβώς θα ήθελες να αλλάξεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία, κυρίως στα θέματα καρδιάς, που οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Επιδίωξε να είσαι πιο προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και οι σχέσεις, τα σχόλια και η κοινωνική ζωή μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι περίπλοκες όταν έχουν να κάνουν με συναισθηματικά θέματα αργότερα σήμερα και αύριο.  Είναι καλύτερο να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να καταλάβεις τους άλλους πριν βιαστείς να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι οι προθέσεις τους είναι κακές. Οι άνθρωποι μπορεί να μην εκφράζονται καθαρά με μια προκλητική όψη του Ερμή με την Αφροδίτη και μπορεί να υπάρξει μια γενική αποσύνδεση μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς. 

Τοξότης
Ο Ερμής στον τομέα της επικοινωνίας σου είναι γενικά μια ισχυρή επιρροή για σύνδεση σήμερα. Επιδίωξε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη σε εκείνα τα πράγματα που απαιτούν την πλήρη προσοχή σου. Τελικά θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένη αν εστιάσεις σε λεπτομέρειες ή καθήκοντα που έχεις αγνοήσει. Μπορεί να δίνεις σε άλλους ανάμεικτα σήματα, καθώς από τη μια ακούς το μυαλό και από την άλλη τη διαίσθηση σου. 

Advertisement

Αιγόκερος
Είσαι σε γενικά καλή κατάσταση με εξαιρετικές ιδέες για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις αργότερα σήμερα και αύριο, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια δευτερεύουσα πρόκληση. Μια αποσύνδεση μπορεί να είναι πιο εμφανής που σχετίζεται με οικογενειακά ή οικονομικά θέματα. Βεβαιώσου ότι συμφωνείς πραγματικά καθώς υπάρχει μια τάση να αντιλαμβάνεσαι διαφωνία ή αποδοκιμασία. 

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν το να στοχεύσεις σε πιο ασφαλή επίπεδα και να γειωθείς όσο ακριβώς χρειάζεσαι. Ωστόσο δεν θέλεις να προσεγγίζεις τα καθημερινά θέματα με τους ίδιους παλιούς τρόπους. Αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις προς επίλυση, αλλά μπορούν επίσης να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση και βελτίωση. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να συγκεντρωθείς με κάποιους τρόπους, αλλά οι περισπασμοί είναι άφθονοι από τους άλλους. Ωστόσο θα μπορούσες να βρεις τα κίνητρα να συνδεθείς με κάποιον σημαντικό. 

Ιχθείς
Η σημερινή Σελήνη σου κεντρίζει την περιέργεια και απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Έχεις την τάση επίσης να προσεγγίζεις τα πράγματα με νέους τρόπους προκειμένου να τα διατηρήσεις ενδιαφέροντα. Είσαι αρκετά ευαίσθητη σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου και σε ό,τι λέγεται αργότερα σήμερα και αύριο με μια μικρή πρόκληση Ερμή – Αφροδίτης. Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για ρεαλιστική σκέψη και επικοινωνία, καθώς μπορεί να αισθανθείς ότι κάποιος δεν είναι ειλικρινής. 

Πηγή: tlife

Δείτε επίσηςDragon’s Den: Έρχονται νέες επενδύσεις πολλών χιλιάδων ευρώ

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy